2009. január 9., péntek

Terhesség alatt babaszoba tervezés

http://babaszoba.weblap.net/

Ha már sikerült VÉGRE!!! teherbeesned, s már eltelt az a bizonyos első három kritikus hónap lassacskán elkezdhetsz gondolkozni hogyan is nézzen ki a Te kis csöppséged birodalma. Ez lehet egy egész szoba, de lehet egy szoba része, vagy egy babasarok is.


Manapság már olyan széles körű a kínálat a babához és babaszobához kapcsolódó tárgyakból, hogy mikor szétnézel az üzletekben és az interneten, fogalmad sincs hirtelen miből melyiket lenne jó beszerezni, persze csakis úgy, hogy a legjobb legyen a babának, s nem mellékesen a mamának is vagyis magadnak.


http://babaszoba.weblap.net

Mivel nekem még nem született babám, így babaszobát sem kellett még terveznem, arra gondoltam, elkezdek nézelődni a neten (és egyéb helyeken), hogy egyáltalán valami képem legyen arról, hogy hogyan is fog kinézni a babaszobám.


Arra gondoltam összegyűjtök, minden babaszobához kapcsolódó dolgot, és megosztom Veled kedves Olvasóm, hiszen hamarosan Neked is szükséged lesz ezekre az infókra :). Jó érzés belegondolni ugye?

Vagy ha még nem vagy terhes de érdekel és szeretsz foglalkozni a babás cucokkal, akkor Neked is ajánlom figyelmedbe új oldalam.

Az oldalt naponta frissítem új bejegyzésekkel:


http://babaszoba.weblap.net

Nincsenek megjegyzések: