2009. január 29., csütörtök

Holnap ciklusindítás a Szegedi Kaáliban

Hú-ha! Holnap kezdjük a lombik előtti ciklusindítást, végre megértük ezt is. :) Nagyon örülök, hogy elkezdhetjük. Reggel fél 8-ra kell mennünk. Az azt jelenti, hogy kb 1/2 5-kor kelünk és 1/2 6-kor indulunk.

Ja arról még nem is írtam, családi vállalkozásban dolgozok, így akkor jövök el amikor akarok. Ebből a szempontból könnyű helyzetem van. A beültetés utáni 2 hét pihenő sem gond, itthon leszek. Na jó azt azért még meg is kell érni hogy addig eljussunk. Annyi minden lehet, van aki nem is reagál a hormonkezelésre, nem fejlődik elég tüsző, vagy a leszívásnál is lehet gond, ott a petesejtek minősége számít és hogy utána megtermékenyítéskor sikerül az osztódás stb stb. Szóval elég összetett dolog. Sok mindennek kell klappolnia. Azért bízom benne, hogy sikerülni fog, ha meg nem akkor legalább túl leszünk az elsőn és hátha a második már több eséllyel sikerül. Mert azt írják, hogy sokszor az első után dől még el, hogy egyáltalán pontosan hogyan kell adagolni a hormonokat. Az első mintha egy próba lenne. De mégis van akinek sikerül elsőre :) De jó lenne ebbe a táborba tartozni! :)

Azért kíváncsi leszek ha nem sikerül az első akkor is ilyen optimista leszek-e. Szerintem igen, mert én elég gyorsan tudok úgymond újrakezdeni. 1-2 nap esetleg bánkódok, de aztán megújult formában nagy erőbedobással nekivágok a következő célnak.

Nincsenek megjegyzések: