2008. augusztus 20., szerda

Kicsit lazábban!

Újra itt:)

A menszeszem legutoljára kb 12 napig tartott :(. Hogy ez a closti-tól vagy mitől lehet nem tudom. Mindegy, már most nem szedem. Voltam dokinál. Azért mentem, hogy megbeszéljük a továbbiakat pl. a párom vizsgálatával kapcsolatban. Aztán úgy alakult hogy mégiscsak megultrahangozott (hüvelyen keresztül), és mondta hogy van két szép érett tüszőm, s hogy mikor legyünk együtt... Pedig majdnem úgy érzem jobb lett volna semmit sem tudni róla, csak úgy spontán szeretkezni. Viszont úgy érzem elég jól megtudtam róla feledkezni közben. Holnap elutazom 3 napra, addig még egy együttlét belefér :).
A kiskatonák vizsgálatát eltoljuk szeptemberre, várunk még egy ciklust. Pestre fogunk menni vizsgálatra, (persze csak ha kell :) ), van ismerősünk aki ilyen helyen dolgozik, és talán hamarabb megleszünk vele, nem kell heteket várni, s azt mondja az ismerősöm ezen a helyen sokkal több mindent megnéznek, alaposabban kivizsgálják a katonákat, mint más laborokban. Így ez tűnt a legkézenfekvőbb választásnak. Na de ez még soká lesz, lehet hogy nem is lesz :))). Ááá, biztos, hogy nem lesz rá szükség.
Szedem a barátcserje kapszulát továbbra is, hogy rendbe hozza a ciklusom. Elfoglalom magam és a lehető legkevesebbet gondolok a jövőbeni terhességemre. Persze azért teljesen nem tudom kitörölni az agyamból....

Nincsenek megjegyzések: