2008. november 19., szerda

Kaáli Szeged - második alkalom

Tegnap megtörtént második látogatásunk a szegedi Kaáliba.

10.30 -ra volt időpontunk, 12.30-kor szólítottak be engem. Volt egy egyszerű nőgyógyászati vizsgálatom, ultrahang, emlővizsgálat, stb. 8000 Ft volt.
Aztán a páromnak is kellett mintát adni, aminek az eredménye ma derült ki. Telefonálnunk kellett 3 óra körül a doktornőnek, hogy elmondja az eredményt. Nagyon jó lett sokkal jobb, mint vártuk. 80millió sejtet találtak és a fele mozgó :)))).
Ha nagyon-nagyon minimális lett volna, akkor még kezelni kellett volna a páromat, vagy ha egyáltalán nem találnak mozgót akkor valószínű herebiopszia következett volna, amikor közvetlen a herékből szívják le a spermiumokat.
Na de hála istennek erre nem kell hogy sor kerüljön. Ez a mennyiség és mozgás teljesen megfelel az ICSI-hez szükséges mennyiségnek.
Most már csak pár eredményre várunk, két véreredményre és egy nőgyógyászatira. Talán jövőhéten már mind meglesz.

Lombik indítás

Mivel a legközelebbi mensesem jövőhéten fog megjönni, így ez a ciklus kimarad.
Következő ciklusnál viszont a karácsony rakott keresztbe nekünk, mert karácsonykor szabin vannak a dokik. A dokinő azt mondta, ha dec. 27. előtt jön meg akkor halasztunk 1 hónapot. Ha 27-én vagy utána, akkor indíthatjuk a lombikot. Na már most: dátum szerint ha nekem pontosan jön meg akkor dec 22. :((. Szóval halasztunk januárra. Addig is megpróbálok olyan gyakorlatokat végezni, Aviva gyakorlatokat, ami késlelteti a menszeszt. Hátha sikerül egy kicsit eltolni a pirit.

A menszesz 2. vagy 3. napján kell először menni, aztán a 6. napon, aztán két naponta. Kapok majd gyógyszert és szurikat.
Csak a leszíváson lennék már túl, a többi miatt nem izgulok. valahogy úgy tartok az altatástól, de addig még talán megbarátkozok a gondolattal :).

Ha valakinek volt már petesejt leszívása igazán örülnék ha megosztaná velem, az egy kicsit megnyugtatna...


2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!
Nekem nem volt, de csomó olyan blogger van, akinek volt, és talán olvashatsz róla vagy kérhetsz tanácsot... (pl. http://biborszel.blog.nlcafe.hu/ ő talán épp a Kaáliban volt... őt is olvasom egy ideje...)

erre a címre elküldenéd a tudnivalókat? előre is nagyon köszi! zsuzska
bpandacsoki@yahoo.com

Névtelen írta...

ja, még az jutott eszembe, de csak tipp, hogy ehhez valószínűleg elég a felszíni altatás is (mert gondolom rövid ideig tart), ami enyhe dolog, szóval ne félj tőle. zs