2008. szeptember 25., csütörtök

Aloe Vera és a férfi meddőség

Miután voltunk az andrológiai vizsgálaton egyből elkezdtem a neten kutakodni, mivel lehet természetes úton javítani a helyzetünkön, hogy előbbre tudjuk hozni a várva várt terhességet. Mert most úgy néz ki arra még várni kell, nem is keveset, hogy sikerüljön teherbe esnem. Több oldalon is olvastam, főleg fórumokon, hogy az Aloe Vera több mindenkinek is segített, mert kedvező hatással van a spermiumokra. A db számon is javít és a mozgásukon is. Másnap már vettem is a Rossman-ban egy 1 literes 95%-os Aloe Vera gélt, amit a párom már aznap este el is kezdett inni. Fél decit este és fél decit reggel iszik. Tegnap óta viszont már van igazi Aloe Vera növényem is, ma este már ebből ettünk. Ugyanis ha a növényt frissen esszük úgy eredményez legnagyobb mértékben javulást. Mert a zöld növény levágása után a gyógyító erejéből 12 óra múlva már sokkal de sokkal kevesebb marad. Tehát ha valamilyen készítményt gyártanak belőle, az már korántsem olyan hatású, mint a friss zöld növény. Én is eszem, mert tulajdonképpen nagyon sok mindenre jó, akár kifejezetten női problémákra is. Most keresek pár esetet, kinek mennyit segített az Aloe Vera a gyermekáldással kapcsolatban.

Volt olyan eset, hogy egy férfi gyomorbántalmakra kezdte el szedni, ez pont arra az időszakra esett, amikor 1 hónap múlva következett volna a lombikos téma. Mikor mentek a vizsgálatra a beültetés előtt a doki elcsodálkozott hogyan lehet, hogy ilyen fürgék és mozgékonyak a spermák és a számuk is megnőtt, egészen jóra fordult a helyzet. Tulajdonképpen egy hónapig itta a férfi a gélt, és ez ennyit változtatott a spermaképén. Lehet, ha több idő eltelik még sokkal jobb eredmény születik.

Másik eset: kriminális spermaszám, egy mozgó spermium sem volt, egy havi Aloe Vera fogyasztása után látóterenként találtak 1-1 mozgó spermiumot. Később nagyon jó lett a férfi eredménye.

Újabb eset: 5000 db spermaszám, (Kb annyi mint nálunk), 3-4 hónapig ette az Aloe Vera Macát ez egy kapszula, egy másik fajta Aloe-s terméket és mellé még Gynevac injekció kúra és eredmény: 50 millió sperma!!!!! És lehet hogy már hamarabb is volt jó eredmény csak nem nézték.
Majd rá egy hónap múlva már 60 millió sperma!!! Nem semmi!!!

Később folyt köv!


9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Renáta!
Kérdésem az lenne, hogy milyen módon és mennyiségben fogyasztja, fogyasztotta párod az aloe vera növényt.
Üdv.!
Andrea

Névtelen írta...

Szia Andrea!
A legjobb ha a nyers zöld növényt fogyassza, az a legjobban koncentrált. Mivel én hirtelen itt helyben nem tudtam sehol venni növényt először csak a Rossmanban vettem a literes kiszerelésű Aloe Vera Gélt. Rajta van mennyit kell inni naponta, ha jól emlékszem az én párom 2 hét alatt benyakalta, aztán már kaptam növényt is és mindennap kb 5-8 cm darabokat vágtunk le, attól függően hogy éppen a vékonyabb vagy vastagabb részénél jártunk-e a növénynek. A középső 3 levelét meg kell hagyni a növénynek, csak akkor tud tovább fejlődni. Meg kell pucolni a héjától, vigyázz mert kicsúszik a kezedből :), és csap alatt le kell mosni a kesernyés réteget, aztán már mehet is le. Utána valami édesebb szörpöt vagy valamit jó inni, hogy ne maradjon meg a szájban az a keserű íz. A párom ezt egészen az inszemináció napjáig ette. Ez össz. kb 2-3 hónap.
Persze azt nem állíthatom biztosra, hogy ennek köze volt nálunk is a változáshoz, de mi mást nem nagyon tettünk az ügy érdekében mivel ICSI-re írtak ki minnket, ahhoz pedig elég akár egy db ondósejt is. Mivel mégis teljesen jó lett az eredmény, ezért "csak" inszemináció lett belőle. Sok sikert és szorítok, hogy rendben menjenek a dolgaitok!!!

Névtelen írta...

Szia Renáta!
Köszönöm gyors válaszodat. A gélt már ő is fogyasztja, de a növénynek nem tudtam hogyan is álljak. Ma kipróbáljuk!
Az andrológus a férjem leletén IVF-et javasolt, meddőségi centrumig még nem jutottunk el, mert nem döntöttünk hova is forduljunk. A nőgyógyászom azt ajánlotta ne kapkodjunk, alaposan "vizslassuk végig", s úgy döntsük el melyik intézmény a legszimpibb. Az internetes nézelődés mellett, próbálok személyes tapasztalatok alapján információt gyűjteni.
Andrea

virág írta...

szia renáta mi is szeretnénk babát már van egy 6 éves lányom de nem igazán jösz ösze má. és ha esetleg etöl a géltöl meg a zöd növénytöl valakinek ösze -e jöt már és menyi idö alat ird meg lécives én nekem az eredményeim teljesen jjok köszike elöre is virág.

Renáta írta...

Virág!
Nálunk úgy volt,hogy 1 hónapig ette a párom a növényt és aztán már jó lett az eredménye. De olvastam olyat is akinek 2-3 hónap múlva lett jobb, de ők hamarabb nem is nézték.

Névtelen írta...

SZIA RENÁTA MEGPROBÁLJUNK MI IS ESZT A NÖVÉNYT MEG A GÉLT DE A PÁROMNAK NEM JO AZ EREDMÉNYE NEKEM IGEN TELJESEN JO MINDEN EREDMÁNYEM REMÉLEM SIKEREL JÁRUNK ÉS A TÖBIEK IS ELÖRE IS KÖSZ HA TUDSZ VALAMIBE SEGITENI IRD MEG NEKEM KÖSZI VIRÁG!

karola írta...

Sziasztok! Nagymama szeretnék lenni!Fiam most megy genetikai vizsgálatra(azf)tud valaki hozzá szólni. Van valaki aki ezt végig csinálta?

Névtelen írta...

Szia!
Levesznek néhány kémcső vért, és feltérképezik. Ebből az derül ki csupán, hogy genetikailag nem-e mutatható ki deléció. Ez annyit takar, hogy ha az eredmény jó, akkor elvileg lehet gyermeke, ha viszont nem jó, akkor nem lehet mit tenni...

Névtelen írta...

Szia Renáta!

A növényt honnan szerezted be? A kapszulákban nem nagyon bízom...

Üdv: Z