2009. február 4., szerda

Jövőhét szerdán inszemináció

Mai nap, a ciklus 7. napján kellett mennünk Szegedi Kaáliba. Csak ultrahang volt, aztán később a dokinővel egy kis eszmecsere. Az eredmény két nagy tüszőm van és sok apró, ezért további hormont nem adagolunk, hátha a sok apróból is lesz, amelyik még nő. Legközelebb a ciklus 12. napján, majd valószínű a 14. napján kell menni, amikor már az inszemináció lesz.

Arról szeretnék még pár szót írni, mennyire aranyosak és segítőkészek az asszisztens csajok, vagy nővérkék a Szegedi Kaáliban. Már a recepciónál is mindent elmagyaráznak, kérdezhetsz bátran bármit. Bent a vizsgálóban szintén minden figyelmet megkapsz, segítenek az ágyra felülni, és utána felkelni, törlőkendőt adnak a kezedbe, lesegítenek az ágyról stb. Gondolom valamennyire ez talán előírás is lehet a Kaáli Intézmények "protokolljában". Azt viszont nem tudom, hogy mindenhol így viselkednek-e.

Aki a Szegedi Kaáli-ba szeretne járni kezelésre kedvességben és segítségben nem lesz hiánya.

3 megjegyzés:

Emese írta...

szia Renáta,
én a jövő héten megyek a Kaáliba első konzultációra, valószínűleg nekem is először inszeminációm lesz, és jó ilyeneket hallani, hogy kedvesek, figyelmesek, mert nagyon izgulok, hogy majd tudatlannak néznek, merthogy az is vagyok...
neked sok sikert kívánok, és kösz hogy megosztod a tapasztalataidat!
Emese

Névtelen írta...

Szia Emese!
Nyugi, tényleg nem fogsz csalódni. Te is a szegedibe mégy?
Azért is írok le minden tapasztalatom, mert mielőtt elkezdtük én is nagyon kevés infót találtam a részletekről. Gondoltam, ha leírom az másoknak is segíthet, hogy lelkiekben könnyebben felkészülhessenek.

Emese írta...

Igen és is a szegedibe, Krizsán doktornőhöz. Már biztos hogy inszem lesz, de nekem nem a Kaáliban, hanem az orvosom a klinikán ejti meg a jövő hónapban (ha minden jól alakul).
Te már lehet, hogy addigra boldog kismama leszel! Nagyon szorítok hogy sikerüljön!