2009. március 1., vasárnap

Hajszálnyival erősebb csík

A mai teszten hajszálnyival erősebb lett a 2. csík. Talán kezd már kúszni felfelé.
Holnapi napot kihagyom, majd kedden fogok újra.
Ma már sokat fent voltam és takarítottam, és az udvaron sepregettem. A hasam szinte végig fáj, de nem vészesen. Újabb tünetem nincs, mint ami eddig volt.

Figyeljétek az új oldalam is:

http://teherbeeses.hu


9 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az miért van, hogy ennyi tesztet csinálsz? Az még az általad bemásolt írásokban is benne volt, hogy a pozitív teszt az bizony pozitív, az nemigen szokott tévedni:)
Nálam új tünet: szédülés... Szinte folyamatosan, egész nap, nem annyira, hogy forog a világ, de érzem, és kicsit zavaró.

Névtelen írta...

Szia!

Csak azért tesztelek többször, mert várom a csík erősödését. Én úgy gondolom, addig nem érdemes tesztelni míg nem jön el a nem várt mensi napja. Most szeretném látni, ahogy nő a HCG a szervezetemben, vagyis hogy erősödik a csík, mert még olyan közepes. Neked ugyanolyan volt, mint a controll csík?

Renáta

Névtelen írta...

Ááááá, nem, sokkal-sokkal halványabb! De rről is sok helyen lehet oldasni, hogy az elején nagyon halvány, és hát én is az elmaradt mensi első napján csináltam. De, én úgy gondolom, hogy pozitív teszt + elmaradt mensi = terhesség:)

Névtelen írta...

Gratulálok!!! Veletek örülök :)

Névtelen írta...

Most újra megpróbálom hátha sikerül neked írni,én a nem várt után három nappal csináltam meg a tesztet és az is halvány volt,vagy legalábbis nem olyan erős mint az első és tudod most a kisfiam 15 hónapos. puszkó Betti

Unknown írta...

Azt még elfelejtettem írni,hogy nekem elvileg ma van peteérésem, mi már a másodikat szeretnénk,persze tudom ez össze sem hasonlítható a ti helyzetetekkel de azért még én is izgulok és nagyon drukkolok nektek! ismét Betti voltam

Névtelen írta...

Sziasztok!!
Mi a párommal szeretnénk kisbabát most késett is kereken 1 hetet,de aztán megjött:(!Ez most terhesség vagy nem??Érdemes tesztet csinálnom??Segítsetek!Előre is köszönöm!!!!Évi

Renáta írta...

Szia!

Ha normálisan megjött úgy ahogy szokott, akkor sajnos nem vagy terhes. Ha esetleg kevéske van és nem teljesen piros, akkor csinálj tesztet, van esélyed.

Névtelen írta...

Sziasztok!!

Jó nektek ,hogy "csíkos" lett a tesztetek !!
Mi a harmadikra készülünk,de most sem jött össze!!!
Majd talán ebben a hónapban!!??:))