2009. március 9., hétfő

A helyzet még mindig változatlan :)

Eddig minden rendben, semmi változást nem tapasztalok magamon. Szombaton azért csináltam egy tesztet biztos ami biztos, valami jelét lássam már hogy terhes lehetek:). Szépen kijött a 2. csík, erősebben mint egy héttel előtte. Valamit kell hogy lássak ami mutatja a terhességet, mert még mindig nagyon messze van a jövőhét csütörtök :).

Múlt héten puffadt a hasam, a hétvégén és ma már nem éreztem puffadást. Néha-néha fájdogál a hasam, de semmi egyéb. Talán az ételek sóssága és édessége, mintha nem stimmelne, de ebben sem vagyok biztos. Hétvégén amit főztem levest, azt gondoltam nagyon elsóztam, gondoltam is, majd mondja a párom hogy kissé sós lett :). Aztán azt látom hogy nyúl a sótartóért mert nagyon sótlan lett szerinte. Szóval ilyenek vannak :).

Egyébként semmi más, gyomrom rendben, mellfeszülés gyenge, hőm 37,0 . Na mondjuk ez több a szokottnál, de már ritkán nézem.


2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Sajnos, én is megtapasztaltam 18-éves koromban történt, fogamzásgátló tabl.mellett! A dokik hipochondernek hittek, mert nem találtak "semmit". 4db főorvosnak nevezettek is vizsgáltak, eredmény menjek haza, nincs semmi bajom! Az nap éjszakára mentem dolgozni( ápolónő vagyok), hajnalban nagyon rosszul lettem, egy kedves mozgássérült betegem hívott hozzám orvost... műszakváltás után, azonnal a műtőbe vittek,de előtte még lecsesztek, hogy hogy nem vettem észre a bajt: közöltem, kb. 3-hete "járok" dokiról-dokira! Majdnem belehaltam, csak 1-2 napon múlott!

Névtelen írta...

Sziasztok! Nekem lombik beültetésem volt. utána két hét múlva teszteltem egy negatívat. Csináltattam hcg vérvételt aznap, 30 körüli lett. A lombikos orvosom akkor mondta vagy méhen kívüli vagy rosszul fejlődő terhesség. Utána pár naponta nézettem a hcg-t, ment felfele,csak ugye kicsiről indult. Majdnem 3 héttel a beültetés után ultrahangra is mentem, semmit nem láttak sehol. Ekkor kicsit barnáztam, de semmi tünetem nem volt. Tegnapelőtt (első uh után 4 nappal) már kimutatták uh-on a méhen kívülit, a petevezetőmben volt 3 mm-es embrió. Meg is műtöttek, összenövés is volt a vezetőmben, így ki kellett venni, annak ellenére hogy hamar diagnosztizálták a méhen kívülit.
Szerencsére a másik petevezetőmmel minden rendben van. Régebben colt hsg vizsgálatom, de most megtudtam, ez a laparos biztosabb eredményt ad. Lehet, ha hamarabb csináltatok lapart, sikerült volna a lombikom...